Simeun Pantić

Ležao u zatvoru pa izabran za predsjednika Opštinskog odbora DNS-a u Modriči

  • 13.07.2021. 18:59

DNS najavljuje promjene u Modriči. Vodiće ih prvi čovjek Opštinskog odbora Simeun Pantić, zvani "Grof". Da će promjene teško ići na bolje, govori policijski dosije "Grofa" iz Modriče. Pantić u politički program sigurno neće upisati da  je bio u zatvoru, i da se više puta našao pred sudovima zbog: falsifikovanja, tuča, krađa, i poreskih utaja. Umjesto toga, spremio je drugu priču. 

"Da krenemo nekim drugim, da se razvije država i Republika Srpska i Bosna i Hercegovina. Da bude bolja, da se zaposle ljudi", kaže Simeun Pantić.


Policija je, Modričkog "Grofa"  dovodila u vezu i sa  ratnim zločincem Naserom Orićem. Policija ima saznanja i da Simeun Pantić blisko sarađuje sa opasnim licima. Za njih obavlja sve krupne kriminalne poslove. Da li to zna i Pantićev stranački šef, Nenad Nešić? 

"DNS će biti nosilac promjena i vjerujem da je to upravo ta uloga DNS-a sudbonosna. Vidite sve što se dešava u vladajućoj koaliciji, vladajućoj eliti da su im kola krenula niz brdo upravo se desilo nakon izlaska DNS-a iz te vladajuće koalicije", rekao je Nenad Nešić, predsjednik DNS-a.   

Simeun Pantić hapšen je i prošle godine u akciji ESKORT 2. Grupa u kojoj je djelovao teretila se za  promet i prozvodnju narkotika, iznude, zelenaštvo  i ugrožavanje sigurnosti. Policija kaže da se Pantić bavi sa još nekim sumnjivim poslovima. 

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.