KPZ Foča: Proizvode maske za policiju i Krizni štab 

  • 24.03.2020. 10:37

U KPZ Foča održan je sastanak direktora Siniše Golijanina i načelnika Policijske uprave Foča  Velimira Kostovića na kojem je dogovorena isporuka zaštitnih maski koje proizvode osuđenici u ovoj kazneno popravnoj ustanovi. 

Preduzeće Boletus RS iz Foče ranije je doniralo materijal za izradu maski, a planirano je da maske budu isporučene i Kriznom štabu Opštine Foča. 

- Maske će biti isporučene pripadnicima policije i zaposlenima u Policijskoj upravi Foča koji neposredno rade na poslovima zaštite lične i imovinske bezbjednosti građana. Do kraja sedmice planiramo da se izrade maske i za zaposlene u kazneno popravnim ustanovama Bijeljina, Istočno Sarajevo i Doboj. Ovom prilikom želim da zahvalim preduzeću Boletus RS iz Foče koje je doniralo materijal za izradu 5000 maski koje će biti isporučene Kriznom štabu opštine Foča u dogovoru sa načelnikom opštine – istakao je direktor KPZ Foča Siniša Golijanin.

S obzirom da su Kazneno popravne ustanove, nakon zatvaranja studentskih domova, đačkih domova i vrtića, jedini kolektivni smještaji u Republici Srpskoj, mjere sigurnosti i prevencije podignute su na najviši nivo, a aktivnosti na izradi zaštitnih maski već su ranije pokrenute u KPZ Banjaluka.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)