Bingo d.o.o.

Kompanija Bingo proslavila 25 rođendan

  • 17.09.2018. 08:19

Najveći bh. lanac trgovina Bingo d.o.o. Tuzla, 15. septembra obilježio je 25 godina rada. Uz brojne aktivnosti, veliku rođendansku tortu, te mnoštvo poklona, svi posjetioci Bingo City Center-a uživali su u slavlju tokom cijeloga dana.

"Ovo je veliki dan za nas. Svi naši objekti danas slave zajedno sa našim kupcima, jer u svakoj trgovini na neki način obilježavamo 25 rođendan. Centralna manifestacija je ovdje u Tuzli, jer mi smo ipak nastali ovdje. Stoga smo i pripremili mnoštvo aktivnosti s ciljem da se svi naši posjetioci danas odlično zabave. Izvukli smo i 250 dobitnika naše nagradne igre. Rođendanska kampanja je trajala od 15. avgusta pa sve do danas. Tokom kampanje naši kupci su imali priliku učestvovati u brojnim aktivnostima u našim centrima širom BiH, gdje su mogli osvojiti i poklone koje smo pripremili u saradnji sa našim poslovnim partnerima. Sve vrijeme smo radili aktivnosti i na našim društvenim mrežama, gdje smo također darivali naše kupce. Vjerujem da su u konačnici svi zadovoljni i da smo ovaj jubilej obilježili na zadovoljstvo naših kupaca i poslovnih partnera. 
Ono čime se najviše ponosimo, jeste naša velika porodica koja broji 7.500 zaposlenih. Oni su svojim predanim radom doprinijeli našem uspjehu i svaki od njih je nama jednako važan za dalji rast. Za ovaj uspjeh ključan je i partnerski odnos s kompanijama s kojima sarađujemo, a naša izvorna misija je da razvijamo domaću privredu i da ostanemo "kralj dobrih cijena". Svjesni smo pozicije koju zauzimamo na tržištu, ali i odgovornosti koja ide uz nju. Stoga planiramo da se razvijamo i dalje, ulagati u našu postojeću maloprodajnu mrežu, otvarati nove poslovnice, te investirati u proizvodne kapacitete, a sve to uz pomoć naših uposlenika koji su naša najveća vrijednost", rekla je Tatjana Paunoski, rukovodilac marketinga Binga.

Eldina Jaganjac, poslovođa u hipermarketu u Bingo City Centeru, izrazila je zadovoljstvo što je dio Bingove porodice već 11 godina: "Radim u Bingu od 2007. godine i svakodnevno se trudimo da kupci iz naših trgovina izlaze s osmijehom na licu. Posao je odgovoran, a uslovi rada su dobri. Zaista sam zadovoljna i ponosna".

Na proslavi je bilo nekoliko hiljada posjetilaca, a mališani su uživali uz akrobacije klovnova, džinova na štulama, a sve to uz slasnu toru.

Kompanija Bingo broji više od 190 maloprodajnih objekata, unutar nje je i nekoliko proizvodnih pogona (jaja, tjestenina, papirna konfekcija, tekstil…), a u grupaciji ima devetnaest drugih kompanija, od čega je deset fabrika.
 
Sa više od 7.500 zaposlenih, ovo je najveća privatna domaća kompanija.
 

Тагови: