Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja godine?

  • 14.12.2020. 12:52

Na prostoru Bosne i Hercegovine tokom ove sedmice preovladavaće stabilno, djelimično sunčano i za ovo doba godine nešto toplije.

Više sunčanih intervala očekuje se u Hercegovini i na planinama.

U kotlinama i duž riječnih tokova Bosne izvjesna je dugotrajna magla sa slabim mrazom u jutarnjim satima, ponegdje i tokom dana.

Kako je navedeno u saoopštenju, jutarnje temperature vazduha u sjevernijim dijelovima variraće od -3°C do 2°C, na jugu zemlje od 2°C do 7°C. Maksimalne dnevne temperature na sjeveru variraće između 5°C i 11°C, u Hercegovini do 13°C.

'Prema raspoloživim sinoptičkim proračunima i početkom sljedeće sedmice (21.12.) prognozira se suvo, stabilno i malo do umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima na sjeveru je moguća slaba magla. Od (24.12.) u Hercegovini i zapadnim dijelovima prognozira se povremena slaba kiša. Veće količine padavina moguće su od (27.12.).

Minimalne temperature variraće između 2°C i 7°C na sjeveru, do 10°C u Hercegovini. Maksimalne temperature kretaće se između 7°C i 12°C na sjeveru, do 14 stepeni na jugu, saopšteno je.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина