Misteriozan slučaj

Javnost podijeljena: Ko je oteo Elvedina Hamzića, je li živ?

  • 18.01.2020. 20:44

Danima traje polemika u javnosti oko mladića Elvedina Hamzića iz Lukavca u vezi kojeg je porodica uputila dramatičan apel prije nekoliko dana tvrdeći prvo da je nestao, a potom da su ga otele "dvije djevoke".

Podsjetimo, rodica mladića je u izjavi za "Avaz" kazala kako je bivša djevojka lažirala trudnoću "kako bi ga namamila", a potom ga s još jednom djevojkom "otela". 

- Njega su otele dvije ku***! Drže ga zatvorenog, drogirale su ga i neće da ga puste. Užas! Ja sam njega zvala, pričala s njim. On jedva govori koliko je izmučen. Mi smo zvali policiju, ali oni ne reagiraju - rekla je to Elvdinova rodica. 

Međutim, njegovi prijatelji su potom objavili kako su razgovarali s njim te kako im je rekao da je dobro i da ne želi kući. 

- Neću kući, zdrav sam, živ, ne budalite svi. Neću se vraćati kući nikad - prepričao je razgovor s njim Elvedinov prijatelj.

Od tada do danas nema novih informacija u vezi ovog mladića. Ne oglašava se više čak ni porodica koja je javno, putem Facebooka, ranije potražila pomoć u njegovom pronalasku.

Iz policije se o ovom slučaju ne oglašavaju tvrdeći da nisu zaprimili nikakvu prijavu.

Da je cijeli slučaj poprimio obrise misterije konstatovali su korisnici Facebooka i to na profilu "otetog" mladića.

Naime, ispod objave apela kojim se traži bilo kakva informacija u vezi Elvedina danima se nižu komentari. Javnost se sa zabrinutošću pita šta se desilo s mladićem. 

S druge strane, dio njih vjeruje da je cijeli slučaj isceniran "radi popularnosti".

- Niko ništa od porodice ne govori. Oni tvrde da su policiji prijavili nastanak, a policija kaže da niko ništa nije prijavio. Pa ko sad laže? - pita se s pravom javnost na društvenim mrežama. 

Navode i kako je sve sumnjivo i čudno jer je porodica u objavi 16. januara navela da je mladić nestao tri dana ranije.

- Meni je to bilo čudno ali kontam čekaju da se javi, pa onda objavio kad je vidio da nema nikakvog glasa od njega, a ako je već priča to da su svi znali pa samo digli paniku da budu popularni onda su ti ljudi bolesni u glavi - stoji u jednom od komentara. 

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.