Demantovao medijske natpise

Jarić: Golić nije investitor u građevinskom projektu Aragosta Investa, to je izmišljotina

  • 07.04.2021. 15:30

Srebrenka Golić nije investitor niti partner u građevinskom projektu firme "Aragosta Invest", potvrdio je za ATV direktor i vlasnik firme Veljko Jarić.

Iako je Golićeva optužena u pojedinim medijima da učestvuje u ovom projektu kao investitor, direktor Jarić demantuje takve optužbe i poručuje da je od Golićeve otkupljena kuća i zemlja kao što je to urađeno i sa nekoliko drugih vlasnika u tom području, a sve radi izgradnje stambenog objekta.

"Ona nema nikakve veze sa tim, ja sam kao investitor kupio pet placeva sa objektima. Jedan od tih placeva je bio plac njenog muža, Ace Golića. On je potpisnik ugovora kod notara, ja sam to kupio i uknjižio na svoje ime, dobio građevinsku dozvolu i gradim objekat. Gospođa Golić s tim apsolutno nema ništa, osim što je ona supruga Ace Golića, a to je njegova kuća koju je dobio u nasljedstvo"; kaže za ATV Jarić i poručuje da je riječ o medijskoj podvali i čistoj izmišljotini.

Aragosta Invest na osnovu te imovine Golić Aci kao vlasniku dodjeljuje određene nekretnine kao i svima ostalim koji su prodali svoje zemljište i objekte.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм