Kontrole u Srpskoj

Izdato sedam prekršajnih naloga za priređivače igara na sreću

  • 29.06.2021. 16:53

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću tokom sedam dana kontrole priređivača igara na sreću na teritoriji Republike Srpske izdali su sedam prekršajnih naloga.

Od 21. do 27. juna inspektori Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su nepravilnosti u Bijeljini u ugostiteljskom objektu “Krčma čarda”, te kafe barovima “Ristić” i “Bridž”, zatim u banjalučkim kafe barovima “MBM” i “DAM”.

Nepravilnosti su utvrđene i u ugostiteljskom objektu “Ravna gora” u Vlasenici i kafe baru “Buba” u Prijedoru, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću, a podaci o sedmičnim kontrolama biće objavljivani na internet stranici Republičke uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srpske.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)