Između Šnjegotine i Ukrine

Iskočio voz iz šina na relaciji Banjaluka - Doboj FOTO

  • 06.01.2019. 10:24

Mašinovođa putničkog voza "Željeznica Republike Srpske" povrijeđen je kada je usljed snježnog nanosa i odrona došlo do iskakanja lokomotive i jednih putničkih kola iz šina na dijelu pruge između staničnih mjesta Šnjegotina i Jošavka, saopšteno je iz "Željeznica Republike Srpske".

Mašinovođa je zadobio povrede glave i lica i kolima hitne pomoći prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je operisan, dok se jedna putnica iz voza požalila na nelagodu. 

Putnički voz, koji je saobraćao na relaciji Doboj-Banjaluka, naletio je na veliki snježni nanos i odron na pruzi sinoć u 21.11 časova. 

Na lice mjesta odmah su izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Komisija za vanredne događaje "Željeznica Republike Srpske", kao i drugi nadležni. 

Sve stručne ekipe "Željeznica Republike Srpske" su na terenu i intenzivno rade na uklanjanju odrona čija je količina preko 50 kubika. 

Dok traju radovi na uspostavljanju željezničkog saobraćaja, "Željeznice Republike Srpske" su organizovale prevoz za sve putnike.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.