Toplo se obucite

I dalje veoma hladno, očekuje se slabljenje vjetra

  • 24.02.2019. 08:41

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati sunčano i veoma hladno vrijeme, a jak sjeverac duvaće u planinama i u Hercegovini.

U planinama se na momente očekuje olujni sjeverac, a u Hercegovini olujna bura. Tokom dana vjetar će slabiti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Najviša dnevna temperatura vazduha od nula do pet, na jugu do devet, a na planinama oko minus šest stepeni Celzijusovih. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u Hercegovini jutros preovladava pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim krajevima umjereno oblačno. 

U svim krajevima jutros je bilo veoma hladno sa jakim mrazom. 

Na Bjelašnici je u 7.00 časova izmjereno minus 18 stepeni, na Sokocu minus 14, na Han Pijesku minus 13, na Čemernu minus 12, u Kalinoviku minus 10, u Banjaluci, Srebrenici, Šipovu, na Ivan Sedlu, Tuzli i u Sanskom Mostu minus devet, u Doboju, Mrkonjić Gradu, Krupi na Uni i Ribniku minus osam, u Bijeljini, Sarajevu, Višegradu, Srpcu, Gacku, Novom Gradu i Bihaću minus sedam, a u Zvorniku, Livnu i Gradačcu minus šest stepeni. 

U Rudom je bilo minus pet, u Foči minus četiri, u Bileći minus tri, u Grudama minus dva, u Trebinju i Širokom Brijegu nula, u Mostaru jedan, a u Neumu četiri stepena Celzijusova. 

Visina snijega na Han Pijesku jutros iznosi 53 centimetra, a na Čemernu 35 centimetara.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?