Banjaluka

Humanitarna akcija za Slobodanovo srce

  • 17.04.2021. 18:55

Banjalučani su danas položili test humanosti. Od ranog jutra izašli su da podrže humanitarnu akciju za Slobodanovo srce. Kupovinom pice od 5 KM pomažu liječenje Slobodana Kovačevića iz Broda kojem je hitno potrebna transplatacija srca.

"Došao sam da podržim Slobodana Kovačevića u borbi i da podržimo humanitarnu akciju. Takođe, veliko mi je zadovoljstvo i fino je vidjeti veliki broj ljudi koji su došli ovako važnu humanitarnu akciju. Da pomognemo kolegi da ozdravi što prije", kažu Banjalučani.

Nečije malo, nekome je puno, kažu organizatori koji su ispred restorana "Jelena" do podne napravili čak 400 pica.

Odzivom građana su prezadovoljni.

"Sjajno, nismo očekivali ovakav odziv. Veće smo prodali nekih 400 pica i imamo još dosta vremena. Nadamo se da ćemo ispuniti svoj cilj do 1000 komada", kaže Bojan Dragić, šef kuhinje hotela "Jelena".

Kovačeviću je u februaru uspostavljena dijagnoza dilativna kardiomiopatija, opasna bolest srca koja se uglavnom ne prepozna na vrijeme pa i liječenje počne kasnije. 1457 je humanitarni broj koji građani mogu pozvati i tako darovati jednu KM za njegovo liječenje.

 

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.