“S ljubavlju hrabrim srcima”

Hor OŠ “Petar Petrović Njegoš" partner predsjednice Srpske u humanitarnoj akciji

19:57, 08.12.2019.
Izvor: ATV
Mališani hrabrog srca nikada nisu sami, mi smo tu da im pružimo ruku i podršku kada im je najpotrebnije, poruka je i iz Istočnog Sarajeva. 

Hor OŠ “Petar Petrović Njegoš” daje sve od sebe kako bi sve sa repertoara bilo uvježbano i perfektno izvedeno na donatorskoj večeri. Želja im je svima uljepšati taj dan ali na prvom mjestu, pomoći u izgradnji dnevnih centara za djecu sa smetnjama u razvoju. Ova, kako oni kažu za sebe, porodica iza sebe ima brojna takmičenja, a sa njih se nikada ne vrate praznih ruku. 

U školu donose pregršt nagrada. Ipak, nijedan taj nastup ne može se porediti s ovim koji im slijedi u Banskom dvoru. Pričaju, to je za njih od velikog značaja. Poziv predsjednice Republike Srpske veći je i od svih tih nagrada. 

“Kada nas je predsjednica pozvala da budemo njeni partneri u ovoj humanitarnoj akciji mi smo se odazvali odmah i bilo nam je čast i zadovoljstvo što smo baš mi izabrani da na jedan divan način pružimo podršku i pomoć hrabrim srcima", kaže Andrea Tošić, učenica.

“To što možemo našim pjevanjem da pomognemo drugima nama mnogo znači, jer nama to ne predstavlja neki veliki problem, a nekome će to uljepšati život", rekla je Ana Kovačević, učenica.

“Kada nas je predsjednica Republike Srpske pozvala da budemo njeni partneri u ovoj humanitarnoj akciji bili smo jako uzbuđeni zato što ćemo nekoj djeci pomoći kojima je pomoć potrebna", kaže Teodora Tubin, učenica.

Poziv koji im je stigao iz Palate predsjednika prihvatili su odgovorno, pa su tako i probe učestalije, a uloženi trud nikada veći. Niko u školi ne krije oduševljenje. Kažu, lijepo je znati da će ono što radiš i u šta ulažeš najviše ljubavi nekome učiniti život boljim.

“Zaista bili smo oduševljeni da budemo partneri u ovoj humanitarnoj akciji i drago nam je da možemo svojom pjesmom i muzikom doprinjeti toj humanitarnoj akciji”, kaže Aleksandar Hart, profesor.

Ovogodišnja humanitarna akcija “S ljubavlju hrabrim srcima” namijenjena je izgradnji dva dnevna centra za djecu sa smetnjama u razvoju i to u Banjaluci i Trebinju. Svjesni ogromnog značaja ovih centara za djecu i njihove roditelje, partneri predsjednice Republike iz Istočnog Sarajeva poručuju, jedan poziv mijenja sve i zato 1411 za hrabra srca!