Temperatura do četiri stepena

Hladno vrijeme, padavine prestaju

  • 23.01.2019. 07:32

U Republici Srpskoj danas će biti oblačno, prohladno, i pretežno suvo vrijeme, a slabe mjestimične padavine na jugozapadu dijelom zapadu i sjeverozapadu. 

Ujutro pretežno do potpuno oblačno s mjestimičnom kišom na jugu, a mjestimičnim snijegom dijelom u visokoj Hercegovini, na jugozapadu, zapadu i sjeverozapadu.

Prijepodne  od centralnih predjela na sjever, sjeveroistok prestanak padavina. U tim predjelima oko rijeka i po kotlinama niska oblačnost i ponegdje formiranje  magle. 

Na jugu prestanak padavina, ali će tokom prvog dijela dana biti sa povremenim lokalnim pljuskovima. Od jugozapada na zapad i sjeverozapad ostaje oblačno i dalje sa slabim snijegom povremeno, a prema podnevu jenjavanje padavina. 

Poslijepodne u većini predjela suvo, mogućnost za prolazne slabe padavine uz rijeku Drinu, gdje može biti ledene kiše, te na sjeverozapadu provejavanja snijega. 

Uveče i u noći na četvrtak promjenjljivo oblačno i suvo u većini predjela, jedino na sjeveru oblačno uz mogućnost da tu i tamo provejava snijeg.

Vjetar slab i promjenjljiv na sjeveru, u južnoj polovini zemlje umjeren južni, u planinama Hercegovine pojačan južni i jugoistočni.

Najviša dnevna temperatura vazduha: od -1°C do 4°C, na jugu  oko 7°C, u višim predjelima od -3°C.

U Banjaluci oblačno, ujutro i prijepodne uz mogućnost za povremeno provejavanje snijega, zatim suvo kako će se zadržati i tokom dana. Najviša dnevna temperatura vazduha: oko 1°C.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм