Igralo se i pjevalo

Hiljade turista dočekalo Novu godinu na Jahorini

  • 01.01.2019. 19:29

Nekoliko hiljada turista stiglo je na Jahorinu, koja zasigurno vraća svoj olimpijski sjaj. Rezervacije i smještajni kapaciteti bili su bukirani već prije par mjeseci. Za boravak na planini odlučio se i premijer RS Radovan Višković koji je sa omiljene planine uputio čestitke građanima Srpske.  

“Da svim građanima RS poželim srećnu i uspješnu Novu godinu, a i onim koji slave Božić i božićne praznike. Ja sam lokal patriota, slavimo Novu godinu na Jahorini i meni je posebno drago da smo ovdje i kad sam čuo informaciju da je Jahorina puna, da nema ni jednog slobodnog mjesta, to me posebno raduje i kao čovjeka, i kao predsjednika Vlade, jer znam da sam bio u nekom trenutku kada hoteli nisu imali goste, ja mislim da je ovo velika pobjeda RS i OC i ja im želim sve najbolje u narednim godinama", kaže Radovan Višković, predsjednik Vlade RS.

“Jahorina je postala centar turizma, to je jedan zajednički uspjeh svih nas, ne samo OC, nego i predsjednice i predsjedavajućeg Predsjedništva i Nadzornog odbora, i načelnika Trnova i Pale, svima hvala, a sa druge strane obećava da će biti opet dobra i ako se po jutru dan poznaje, decembar je opet bio rekordan“, rekao je Dejan Ljevnaić, direktor OC “ Jahorina “.

Za Jahorinu samo riječi hvale imaju i brojni gosti iz regiona, ali i Amerike. Među njima su i neka poznata imena. Svi se slažu da je Jahorini vraćen sjaj i olipmijsku duh. 

“Jahorina je fantastična, to je najljepša planina na Balkanu, ja uživam, bio sam prošle godine i dolaziću stalno, dobro je uređena, ljudi su super, staza uređena, hrana fantastična, dobro je što se ulagalo, jer rezultati se vide", rekao je Mlađan Dinkić, bivši potpredsjednik Vlade Srbije.

Igralo se i pjevalo na Jahorini do ranih jutarnjih sati. Nisu izostaleni, u ponoć, ni novogodišnje želje i čestitke, ali i obećanja da će se zbog jahorinskog gostoprimstva gosti ponovo vratiti.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.