Vozači oprez

Gusta magla smanjuje vidljivost

  • 11.11.2018. 08:12

Magla jutros mjestimično smanjuje vidljivost na putevima u dolinama i uz riječne tokove, a poseban oprez savjetuje se vozačima na širem području Gradiške, Prijedora, Doboja, te donjeg i gornjeg Podrinja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gusta magla u Federaciji BiH smanjuje vidljivost na pojedinim dijelovima dionica u dolinama Bosne, Save, Spreče i Neretve. 

Na dionicama na kojima su aktuelni radovi, saobraćaj se odvija usporeno, a vozači su obavezni da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju. 

Režim saobraćaja izmijenjen je na auto-putu Gradiška-Banjaluka zbog izgradnje naplatne stanice "Čatrnja". Radovi će trajati do kraja godine. 

Zbog radova usporeno se saobraća na magistralnim putnim pravcima Banjaluka-Srpske Toplice, Banjaluka-Čelinac-Kotor Varoš, Sarajevo-Foča na lokalitetu Sijeračke stijene, na regionalnom putu Derviši-Klašnice dva u Ulici Put srpskih branilaca i 16. Krajiške brigade. 

Na dionici magistralnog puta Krupa na Vrbasu-Bočac zbog radova dolazi do desetominutnih obustava saobraćaja u periodu od 7.00 do 17.00 časova. 

Saobraćaj je obustavljen na regionalnom putu Moštanica-Kozarska Dubica zbog sanacije mosta preko rijeke Moštanice, a vozila se za vrijeme obustave preusmjeravaju na obilazni put u neposrednoj blizini. 

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja. Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor. 

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок