Intervju privukao pažnju

Gostovanje Neleta Karajlića na ATV-u podiglo prašinu u sarajevskim medijima FOTO, VIDEO

  • 01.05.2019. 17:57

Gostovanje Neleta Karajlića u emisiji "1 na 1" Alternativne televizije je podiglo popriličnu prašinu u federalnim medijima. Intervju Marina Marinkovića sa legendarnim frontmenom "Zabranjenog pušenja" je prenio skoro svaki značajan medij iz Federacije BiH - ali uglavnom iz Karajlićevog rodnog Sarajeva.

Portal "Slobodne Bosne" prenosi cijeli tekst ATV-a sa najzanimljivijim dijelovima emisije, a u naslovu kažu da je "Nele Karajlić puk'o k'o lubenica".

Slično radi i portal "Depo", koji prenosi i video Karajlićevog gostovanja uz nadnaslov "Nekadašnji Sarajlija opet mudruje".

"Dnevni avaz" piše da Nele "koristi svaku moguću priliku da ustvrdi kako je on zapravo tvorac urbanog Sarajeva i to ponavlja kao papagaj", a za jednog od najpoznatijih autora bivše Jugoslavije kažu "da ne sluti da ga više niko ne doživljava, a kamoli ozbiljno".

Pogledajte gostovanje koje, izgleda, nijedan medij u Sarajevu nije propustio da prokomentariše!

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.