Mojih pet minuta večeras na ATV

Goca Tržan odlučuje- ko ide u sljedeći krug takmičenja!

  • 21.11.2018. 13:43

Gledaoci Alternativne televizije od 21 čas uz večerašnje izdanje popularnog zabavno-dokumentarnog serijala sa elementima game show-a "Mojih 5 minuta" nastavljaju druženju sa ekipom kreativaca koji se bore za vrijednu nagradu i pop-divom Gocom Tržan u ulozi "poznate ličnosti". Goca ima vrlo zahtjevan zadatak, podjednako kao i kreatori biznis ideja.

Takmičari nastavljaju sa kreiranjem i prezentovanjem svog biznis plana u koje moraju inkorporirati poznatu ličnost, dok će Goca konačno da procijeni ko ne ide u sljedeći krug takmičenja.

U ovaj zanimljiv serijal ušlo je četrnaest takmičara iz svih krajeva BiH koji kroz različite zadatke nastoje žiriju što bolje da prezentuju svoju biznis ideju, a njihov cilj je nagrada u iznosu čak 100.000 KM.

Važno je istaći da je ideja serijala pokazati javnostima kako za dobru poslovnu ideju ima prostora na tržištima, te da napuštanje zemlje "trbuhom za kruhom" nije rješenje. Takođe, ovaj serijal je obojen pozitivnom energijom sa naglašenim afirmativnim kontekstom.

Ne zaboravite gledati, jer postaje dramatično - ATV, večeras od 21 čas.
 

Тагови: