Punih devet godina traje borba

Glumica Mirjana Majurec se bori za život, njene fotografije razaraju dušu

  • 03.12.2019. 17:38

Glumica Mirjana Majurec (67) i dalje vodi borbu s karcinomom. Prije dvije godine je metastazirao i nakon odluke ljekarskog tima Mirjana je završila na radioterapiji.

Punih devet godina bori se s teškom bolešću, a na Fejsbuku se ovih dana požalila na probleme kroz koje prolazi.

– Dragi FB prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste valjda svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra da primim sedmu hemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz “Nisi sama – ideš s nama” misli na mene i sve je dobro. Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi za podnošljivu naknadu dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca. Nemam punjač, ali imam vas – napisala je u emotivnom priznanju glumica.

Prošlog ljeta razmišljala je o povratku glumi, rekla je da je vratila energiju i da je spremna da radi. Ipak, bolest ju je opet naterjala na borbu. Podršku su joj pružili brojni prijatelji i poznanici, koje je rastužila svojom objavom, prenose domaći mediji.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?