Najbolji razred maturanata

Gimnazijalci koji su snimili zanimljivi video kod gradonačelnika

  • 07.06.2018. 12:00

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić ugostio je danas razred maturanata banjalučke Gimnazije koji su ostvarili veliki uspjeh u školi uz prosjek ocjena 4,92.

 Čestitajući im uspjeh u školi, gradonačelnik je maturantima poželio da upišu željene fakultete, te uspješan nastavak školovanja, Radojičić je podsjetio da razlog prijema nije samo uspjeh u školi, već i film koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama, a kojim su maturanti ovog razreda zapravo označili završetak školovanja.

"Taj film je slika njihove mature, a glavni glumci su učenici ovog razreda. Svojom kreativnošću su pobudili posebnu pažnju, pogotovo jer se radi o odjeljenju sa visokim prosjekom ocjena. Oni su zapravo slika jedne lijepe i dobre Banje Luke, grada mladih, uspješnih i kreativnih ljudi", rekao je Radojičić.

Razrednica Milijana Šegrt, rekla je da je tokom četiri godine školovanja bilo lijepih i manje lijepih momenata, ali da za sva vremena ostaju ljubav i međusobno poštovanje učenika.

"Njihova velika sreća je što su uspjeli da organizuju svoje vrijeme i upravo im je ta organizacija pomogla da imaju odličan prosjek ocjena, ali i sve ono što su uspjeli da urade van škole. Lijepo smo se slagali i sarađivali, a ja se nadam da ću ove godine dobiti odjeljenje kojem ću moći da prenesem i ono što sam od svojih učenika naučila u protekle četiri godine", naglasila je Šegrt.

Predsjednik razreda Vid Kecman, zahvalio je gradonačelniku na prijemu i dodao da je film koji je urađen povodom mature u stvari posvećen svim učenicima ovog razreda i nešto što će ostati kao trajna uspomena.

Druženje sa maturantima Gimnazije, gradonačelnik Igor Radojičić je iskoristio i da uputi čestitku svim banjalučkim maturantima, sa željom da uspješno zakorače na sljedeću životnu stepenicu.

Тагови: