“Molson Coors Career Fest”

“Festival koji se ne gasi” i ove godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci

  • 30.10.2018. 13:36

Ovog četvrtka, 01. novembra na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, održaće se “Molson Coors Career Fest”. Ovaj događaj će predstaviti tri izvrsna govornika, koji će svojim pričama i savjetima inspirisati prisutne studente na kreiranje sopstvenih uspješnih poslovnih priča. 

U sali 6, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci od 15 časova studentima će se predstaviti Vladimir Rosić, Brand and Consumer Excellence Manager kompanije Molson Coors, Nikola Stokić iz Štutgarta, SAP EWM konsultant iz kompanije Bosch - jedne od najvećih njemačkih i globalnih kompanija, kao i Dijana Tepšić, poznato lice sa malih ekrana, ali i kreativna direktorica Play Team agencije. 

Vladimir Rosić će u ime kompanije Molson Coors, partnera događaja, pristunim studentima govoriti o karijeri i izazovima jednog marketing stručnjaka u BIH, ali i otkriti kako multinacionalne komapanije grade I čuvaju svoje brendove! Iza Vladimira su veoma uspješne godine rada u marketingu i rad na vodećim pivarskim brendovima kao što su Jelen, Ožujsko, Nikšićko, Staropramen, Becks i mnogi drugi! On će vam pojasniti zašto je snaga brenda u pripovjedanju priče i kako kreirati svoju emocionalnu priču da dođete do srca potrošača.

Nikola Stokić iz Štutgarta, SAP EWM konsultant iz kompanije Bosch je prava osoba za temu "međunarodna karijera", jer je učestvovao u implementacijama projekata od Frankfurta do Meksiko Sitija, a očekuje ga realizacija projekata u Seulu, Singapuru, Torontu i Melburnu! Nikola je radio i za poznati trgovački lanac Lidl u kojem je bio project leader u implementaciji SAP EWM rješenja u Novoj Pazovi! Nikola je jedna od onih osoba, koja želi da podijeli svoje međunarodno iskustvo sa studentima Banjaluke, te će prisutni studenti imati priliku da saznaju mnogo o poslovanju van granica BiH. 

Dijana Tepšić će u ime agencije Play Team govoriti o receptu za uspjeh - kreativnosti i autentičnosti. Prisutni studenti će imati priliku da saznaju, na koji način se usudila promijeniti posao i živjeti svoje snove, te kako se našla u svijetu kreativne industrije. Otkriće i na koji način lansirati vlastite projekte koji su od lokalnih postali regionalni, ali i kako da vjerujete u sebe i svoje ciljeve. Prisutni će iz prve ruke saznati sve o Dijaninom razvojnom ličnom i profesionalnom putu od 16-godišnje volonterke na radiju do uspješne preduzetnice. 

U toku Molson Coors Career Festa, organizatori će najaviti i otvaranje prijava za ovogodišnji, peti po redu, “Jelen Business Case Challenge”, koji će ove godine biti još veći, izazovniji i zanimljiviji jer se proširuje i na druge gradove u Republici Srpskoj. 

“Molson Coors Career Fest” organizuju Centar za razvoj karijere i Elab Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci, a uz pokroviteljstvo kompanije Molson Coors.

Zainteresovani studenti svoju prijavu za učešće na “Molson Coors Career Fest” (ime, prezime, fakultet/škola i kontakt email) mogu poslati na festival.karijere@cerk.info Učešće je besplatno, a broj mjesta je ograničen.
 

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.