Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme sutra očekuje

  • 28.06.2018. 14:46

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje promjenljivo oblačno i pretežno suvo vrijeme, uz dnevnu temperaturu od 18 do 24, na jugu i do 27 Celzijusovih stepeni.

Ujutro i prije podne biće pretežno do potpuno oblačno na sjeverozapadu, zapadu i jugozapadu, te u dijelu istočnih krajeva, gdje će postojati uslovi za mjestimičnu i povremenu slabu kišu ili rosulju. Moguća je i magla oko rijeka i u kotlinskim predjelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana očekuje se promjenljivo vrijeme, sunčanih intervala biće na jugu, dok će na sjeverozapadu, zapadu i krajnjem istoku biti pretežno oblačno, uz mogućnost slabe kiše. 

Prema večeri zona pljuskova, uz pojavu i grmljavine, biće na sjeveru i dijelom istoku, a u ostalim predjelima suvo sa sunčanim intervalima. 

Vjetar slab do umjeren na sjeveru zapadni, na jugu umjerana bura.Tokom dana u Posavini i Semberiji zapadni vjetar prolazno pojačan. Poslijepodne slabljenje vjetra u svim krajevima. 

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće između 10 i 15, na jugu do 17, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu do 27 Celzijusovih stepeni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica šest stepeni, Han Pijesak 12, Mrakovica 13, Sokolac i Kalinovik 14, Saerajevo, Drinić, Krupa na Uni i Mrkonjić Grad 15, Foča 16, Bijeljina, Novi Grad i Srebrenica 17, Banjaluka, Doboj, Gacko i Nevesinje 18, Višegrad 20, Bileća 21, Trebinje 23 i Mostar 26 Celzijusova stepena.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.