Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra

  • 23.06.2018. 15:41

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će, poslije hladnog jutra, tokom dana preovladavati prijatno vrijeme sa sunčanim periodima i temperaturom vazduha ispod prosjeka za početak ljeta.

Ujutru će biti pretežno sunčano i hladno, pogotovo u višim predjelima gdje će temperatura vazduha pasti do tri stepena Celzijusova. 

Magla se u jutarnji časovima može očekivati ponegdje oko rijeka i po kotlinama, navode iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Tokom dana sunčano i prijatno vrijeme, samo tokom popodneva na sjeveru i istoku može biti prolazne oblačnosti. Veoma slaba kiše moguća je samo ponegdje. 

Jutarnja temperatura između sedam i 12 stepeni, na jugu 16 stepeni, a najviša dnevna od 19 do 24, na jugu do 27 stepeni Celzijusova. 

Meterolozi su i za naredne dane najavili svježe i promjenjivo vrijeme, sa pojavom kiše i pljuskova. 

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme. 

Na Bjelašnici je danas u 14.00 časova izmjeren samo jedan stepen Celzijusov, dok je najtoplije bilo u hercegovačkim gradovima - Trebinju 24, a u Mostaru 23 stepena. 

Na Han Pijesku je u isto vrijeme izmjereno 11 stepeni, u Kalinoviku i na Sedlu 12, na Sokocu 13, u Gacku, Kneževu i na Mrakovici 14, u Nevesinju i Sarajevu 15, u Srebrenici 16, u Istočnom Sarajevu, Mrkonjić Gradu, Šipovu, Bugojni i Tuzli 17, u Gradačcu i Livnu 18, a u Bijeljini, Doboju, Zvorniku, Krupi na Uni, Novom Gradu, Srpcu, Foči, Rudom, Ribniku i Sanskom Mostu 19 stepeni. 

U Banjaluci, Prijedoru, Višgeradu i Bihaću izmjereno je 20 stepeni, u Brčkom i Bileći 21, a u Grudama 22 stepena Cezijusova.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)