Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas

  • 25.03.2020. 08:07

 U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i hladno vrijeme sa snijegom mjestimično, ali bez većeg povećanja snježnog pokrivača i uz dnevnu temperaturu od minus jedan do četiri stepena Celzijusova.

Ujutro oblačno sa snijegom mjestimično u sjevernim i zapadnim predjelima, dok će u centralnim i istočnim krajevima preovladavati suvo vrijeme, a na jugu promjenljivo oblačno, sa sunčanim intervalima i suvo.

Tokom dana padavine će jenjavati, pa će preovladavati suvo vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Popodne se očekuje nova oblačnost koja će prvo na jugoistoku i istoku usloviti snijeg, a na jugu kišu i susnježicu, a zatim u centralnim predjelima. Na zapadu, sjeverozapadu i djelimično sjeveru ostaje oblačno sa slabim snijegom.

Duvaće slab do umjeren vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus 14, Čemerno i Han Pijesak minus osam, Ivan sedlo minus sedam, Sokolac minus pet, Mrkonjić Grad i Livno minus četiri, Nevesinje i Bugojno minus tri, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla minus dva, Gradačac i Zenica minus jedan, Bileća, Bijeljina i Doboj nula, Banjaluka, Prijedor i Zvornik jedan, Trebinje dva, te Mostar i Neum četiri stepena Celzijusova.

Visina snijega: Bjelašnica 59, Mrakovica 46, Han Pijesak 40, Bihać 32, Novi Grad 25, Ivan sedlo 23, Srbac 22, Drinić 21 i Prijedor 18 centimetara.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок