Eko toplane donirale paketiće višečlanim porodicama

  • 25.12.2020. 10:29

Idu praznici, a sa i njima podjela paketića - ove godine, preduzeće "Eko toplane" Banja Luka je obradovalo mališane iz udruženja "4+".

U toj kompaniji su kao i prethodnih godina, odlučili da sredstva namijenjena za štampanje reklamnog novogodišnjeg materijala daju u humanitarne svrhe. 

Ovaj put, novac je odvojen za kupovinu nikoljdanskih i novogodišnjih paketića za mališane iz Udruženja porodica sa četvoro i više djece "4+".

"Javila nam se i 'Eko toplana', pošto smo se obratili njima za podršku i pomoć, oni su donirali 50 paketića, vrijednih paketića, tako da su nam puno pomogli. U to vrijeme čak, bili smo u škripcu, šta će biti, da li će biti dovoljno paketića, među prvima se pojavila 'Eko toplana'", kaže Jovan Radovanović, predsjednik Udruženja porodica sa četvoro i više djece "4+".

Zbog pandemije korona virusa, obustavljena su sva veća okupljanja, pa umjesto tradicionalnih dodjela paketića, uz predstavu i druženje sa Deda Mrazom, roditelji i djeca dolaze u prostorije udruženja "4+" da preuzmu paketiće. Iz "Eko toplana" poručuju da su, kao društveno odgovorna kompanija, željeli da na ovaj način doprinesu prazničnom duhu i obraduju mališane kako bi, i u ovim teškim vremenima, osjetili radost praznika.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.