Eco-selo Grabovica: Ekskluzivni apartmani na jednoj od najljepših pješčanih plaža u BiH

11:02, 30.06.2020.
Izvor: PR
Smešten u Grabovici, pored obale Buškog jezera, objekat Eco-selo Grabovica nudi ekskluzivne apartmane, restoran u kom se služe tradicionalni lokalni specijaliteti, kafić, suvenirnicu, jahalište i pristup jednoj od najljepših pješčanih plaža u BiH.

TURISTIČKI ARANŽMANI ECO-SELO GRABOVICA

(noćenje i kupanje na Buškom jezeru)

Eco-selo Grabovica nudi jedinstvene turističke aranžmane po najpovoljnijim cijenama prenoćišta.

Dvije osobe:

  • Dva noćenja s doručkom 150 KM
  • Tri noćenja s doručkom  200 KM
  • Pet noćenja s doručkom 300 KM

Tri osobe:

  • Dva noćenja s doručkom 200KM
  • Tri noćenja s doručkom  250 KM
  • Pet noćenja s doručkom 350 KM

Četiri osobe:

  • Dva noćenja s doručkom  250 KM
  • Tri noćenja s doručkom    300 KM
  • Pet noćenja s doručkom   400 KM


PLAŽA MARINOVAC - BUŠKO JEZERO

Uz ekskluzivne apartmane Eco-selo Grabovica nudi vam jednu od najljepših pješčanih plaža Buškog jezera i BiH. Pješčana plaža „Marinovac“ nalazi se na Buškom jezeru nedaleko od kompleksa eco-selo Grabovica. Uz svoj prekrasni razmještaj i pogled koji se proteže do druge strane jezera. Kupalište „Marinovac“ svojom prostranošću i plitkom vodom pri ulasku pruža mogućnost za mnoge zabavne igre u vodi. Kompleks eco-selo Grabovica se nalazi 500 metara od jezera dok se plaža Marinovac nalazi 5 kilometara od kompleksa.

Plaža posjeduje pokretni bar gdje se služi piće, sladoled, sendviči, a obezbjeđena su i mjesta za sjedenje prekrivena suncobranima kao i ugodna muzika.


CAFFE BAR ECO-SELO GRABOVICA

Ljetna bašta se nalazi unutar eco-sela Grabovica na malom umjetnom jezercu. Ljetna bašta se sastoji od preko 200 sjedećih mjesta raspoređenih oko jezerca. Sjedeća mjesta se nalaze u prirodnom okruženju između stabala. Uz veliki asortiman pića i koktela, od sadržaja u ljetnoj bašti u ponudi su i sladoledi, kupovi, torte, kolači i tost sendviči.

JAHALIŠTE

Jahalište se nalazi u sklopu eco-sela Grabovica gdje imate mogućnost jahanja unutar jahališta sa vodičem koje se naplaćuje po učinjenim krugovima. Postoji i opcija terenskog jahanja gdje za 30 KM dobijate mogućnost jahanja u trajanju od 45 minuta na lokaciji po izboru u pratnji iskusnog vodiča.

RESTORAN

Restoran Eco-sela Grabovica ima preko 300 sjedećih mjesta, gdje se svako jutro poslužuje doručak. Radno vrijeme restorana je od 07:30 do 23:00, a u restoranu su dostupna sva moguća jela i restoran funkcioniše na principu „a la carté“. Restoran ima zatvoreni i otvoreni dio (terasu),

SUVENIRNICA

Suvenirnica se nalazi na samom ulazu u eco-selo i u njoj se prodaju tradicionalni ručno rađeni suveniri ovoga kraja od različitih „kućnih“ proizvođača.

DODATNI SADRŽAJI

Od dodatnih sadžaja tu su igralište za djecu, teniski teren, teren za mali fudbal, šetalište uz jezero i dva vidikovca sa prelijepim pogledom.


KAKO DOĆI DO ECO-SELA GRABOVICA?