Institut za javno zdravstvo

Dva nova pacijenta preminula od posljedica gripa

  • 01.03.2019. 15:16

Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske u posljednja tri dana prijavljeno je da su dva pacijenta preminula od posljedica teške akutne respiratorne infekcije, saopšteno je iz Instituta.

U saopštenju se dodaje da su Univerzitetski klinički centar Republike Srpske i Bolnica "Srbija" u Istočnom Sarajevu prijavili po jednog preminulog pacijenta srednje i starije životne dobi sa brojnim komorbiditetima i pozitivnih na virus influence A. 

Iz Instituta za javno zdravstvo naglašavaju da svakodnevno prate epidemiološku situaciju u Srpskoj i regionu, kao i informacije Evropskog centra za kontrolu bolesti i Svjetske zdravstvene organizacije. 

U toku je prikupljanje podataka iz svih zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj za izvještaj za devetu nedjelju koji će javnosti biti dostupan u utorak, 5. marta, napominju iz Instituta. 

Тагови:
  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм