Trg Krajine

Dragičević: Svako ko napravi bilo kakav incident više nije član grupe

  • 15.06.2018. 20:51

Banjalučani su 82. dan za redom okupljeni na glavnom gradskom Trgu tražili istinu o smrti mladića Davida Dragičevića.

Ni kišovito vrijeme nije ih spriječilo da pruže podršku Davidovom ocu Davoru, koji nadljudskim naporima nepuna tri mjeseca traži činjenice, a od institucija RS da rade svoj posao.

Davor je rekao da ovo više nije ubistvo, krenuli su sa prikrivanjem ubistva.

"Tužioci, Vrećo i Lepiru, bićete krivično gonjeni jer je nestao Davidov komad odjeće. Svako ko napravi bilo kakav incident do 7. jula ili kasnije, više nije član grupe. To što nekog pokušavate da ubacite, on nije naš, on je član vaše grupe zločinaca. Do 18. marta imali ste svoju privatnu državu. Gospodo ubice i ostali, to više nećete moći. Tražimo istinu i pravdu! Ne smijete javno da kažete jer ste hobotnica i kriminalno udruženje. Moje dijete je bilo živo šest dana, sve drugo je laž. Nećete još dugi moći – rekao je Davor i pozvao građane na skup “Pravda za Davida” 7. jula.

Potom je sa Trga poslana poruka “Pravda za Davida, za našu djecu, ostajemo ovdje, idemo do kraja”, puštena je pjesam “Klinac u getu” na šta su svi prisutni podigli pesnice.

Davor je poziciji i opoziciji poručio da su ubice Davida pripadnici MUP RS, ali je naglasio da je tamo 90 odsto poštenih.

"Slobodno me demantujte, da dođem ovdje da se ubijem. Ne možete. Ubico, dođi ubij ovog lava. Šifra safari. Idemo do kraja," rekao je na kraju večerašnjeg okupljanja Davor.