Trg Krajine

Davor Dragičević poručio da će Davidove ubice tjerati do kraja života

21:40, 17.06.2018.
Izvor: Srpskainfo.com
Thumbnail
Nedjelja, 17. jun 2018. u Banjaluci se vodi kao 84. dan od tragične smrti Davida Dragičevića.

– Saučesnici i ubice su svima znani. Niko nije uhapšen, niko nije pritvoren. Pozivam sve da 7.07 dođu na veliki skup, da mirno i dostojanstveno tražimo pravdu, jer mi smo ljudi – poručio je Davor otac tragičnog nastradalog mladića.

Dodaje da će sve one koji su oteli, mučili, masakrirali i na kraju bacili Davida u kanalizaciju tjerati do kraja života.

– Zločinci i ubice nemaju ni vjeru, ni naciju, ni brata, ni kuma, ni prijatelja. Mislili su da smo mi njihove ovce za klanje. E pa, mi smo ljudi, imamo čast, dostojanstvo i obraz i hoćemo život dostojanstven čovjeka – istakao je ogorčeni otac.

Poručio da su zločinci i ubice prošlost i da više neće živjeti zajedno u istoj državi.

– U utorak 19.06. poslanici dignite ruku, ako vam je stalo da se nađu ubice Davida, ako vam je stalo do ove države, ako vam je stalo do nas. Ovdje ima samo da ili ne, nema više suzdržanih i naravno istina i pravda – rekao je Davor i ponovo prozvao ubice svoga sina.

– Ubico, dođi i ubij ovog lava ovdje, šifra safari – zaključio je Davor uz gromoglasni aplauz više stotina okupljenih Banjalučana, a zatim je još jednom poljubio fotografiju pokojnog sina.