Održan turnir u basketu

Članovi GO SNSD Bijeljina sopstvenim sredstvima uredili sportski teren FOTO

20:08, 10.07.2018.
Izvor: Srna
Thumbnail
Amaterskim turnirom u basketu danas je u bijeljinskom naselju Intergaj otvoren sportski teren koji je uređen zahvaljujući donacijama članova Gradskog odbora SNSD-a.

Predsjednik Gradskog odbora stranke Nedeljko Ćorić rekao je novinarima da je ova akcija donijela radost djeci u Bijeljini i pokazala da je SNSD uvijek sa svojim sugrađanima, bez obzira koja je godina i koji period u pitanju. 

"Mi smo uvijek uz narod i u kontinuitetu organizujemo akcije kao što je ovo postavljanje koševa ili, prethodno, izgradnja fudbalskih igrališta, kao i brojne druge akcije koje će usrećiti naše sugrađane, a za koje mi možemo da izdvojimo iz svojih primanja", rekao je Ćorić. 

Thumbnail

Prema njegovim riječima, ovo je samo jedan u nizu sličnih projekata Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini koje su radili i koje će realizovati u gradu, ovaj put na radost djece i sa željom da podrže njihovo zdravo odrastanje i kvalitetno provedeno slobodno vrijeme. 

Na uređenom sportskom terenu održan je amaterski turnir u basketu sa učešćem osam ekipa, a nagrada za učesnike je sportska oprema.