Generalni direktor ZTC "Banja Vrućica"

Bogdanić: "Banja Vrućica" na raspolaganju roditeljima čija djeca borave u "Palčiću"

  • 29.10.2020. 12:52

Djeca koja borave u teslićkom Dječijem vrtiću "Palčić", koji je zatvoren odlukom opštinskog Štaba za vanredne situacije, mogu biti privremeno smještena u ZTC "Banja Vrućica".

Taj prijedlog iz banje danas je dostavljen Štabu za vanredne situacije opštine Teslić kako bi se olakšalo roditeljima.

"Mi u "Banji Vrućici" spremni smo da pružimo svoje kapacitete za smještaj djece koja borave u Dječijem vrtiću "Palčić". Zbog pogoršane epidemiološke situacije vrtić je privremeno zatvoren odlukom opštinskog Štaba, a sve do njegovog otvaranja "Banja Vrućica" djeci i roditeljima, kao i vaspitačima iz vrtića, stoji na raspolaganju", rekao je Dragan Bogdanić, generalni direktor ZTC "Banja Vrućica".

Zbog smanjenog obima poslovanja, a uslijed pogoršanja epidemiološke situacije, u ovom trenutku u "Banji Vrućici" imaju dovoljno slobodnih kapaciteta za prijem djece.

"Djeci možemo obezbijediti odlične uslove za dnevni boravak i odmor, prostor za boravak u prirodi i kvalitetnu ishranu. Naravno, sve to poštujući sve mjere epidemiološke zaštite. Meni, kao generalnom direktoru "Banje Vrućice", koja je društveno odgovorna kompanija, biće zaista drago da pomognemo djeci i njihovim roditeljima u ovim teškim trenucima", kaže Bogdanić.

ZTC "Banja Vrućica" je od samog početka pandemije virusom korona bila na raspolaganju Teslićanima. U jednom od njihovih hotela bio je smješten karantin, realizovali su i besplatnu dostavu hrane na adresu ugroženoj populaciji, a pomagali su kroz donacije u zaštitnoj opremi lokalni Dom zdravlja "Sveti Sava" i teslićke vrtiće.

(eTeslic)

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином