Direktan sudar dva automobila

Bileća: U teškoj saobraćajnoj nesreći poginula dva mladića

  • Извор: АТВ
  • 19.09.2021. 18:40

Bilećani tuguju za svojim mladim sugrađanima. U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli su mladi ljudi od dvadeset i dvije i trideset četiri godine. Sve se desilo kasno noćas u direktnom sudaru dva automobila.

"S jedne strane je učestvovalo vozilo Audi A6 kojim je upravljalo lice M.V. 1988. godište iz Bileće koje se kretalo iz pravca Gacka i sa druge strane vozilo BMW S3 kojim je upravljalo lice inicijala P.K. 1999. godište takođe iz Bileće. Od zadobijenih povreda na licu mjesta su smrtno stradali vozači dok je suvozač u vozilu BMW sa teškim tjelesnim povredama prebačen u Opštu bolnicu Trebinje i trenutno je stabilno i van životne je opasnosti", rekao je Srđan Vukanović, portparol Tužilaštva u Trebinju.

Tužiteljka je utvrdila da je jedan od uzroka ove tragedije neprilagođena brzina, nezvanično se saznaje da su oba vozača prešla u suprotnu traku. Tužiteljka je naredila da se urade i detaljne pretrage, forenzičar patolog sutra će uraditi spoljni pregled tijela ali i nalaz krvi kako bi se utvrdilo da li su stradali mladići bili pod dejstvom alkohola.

Iz policije je potvrđeno da je do saobraćajne nesreće došlo u 2.15 časova na dijelu magistralnog puta Bileća Gacko u mjestu Bijela Rudina.

Kako za ATV kažu, od početka godine na putevima Hercegovine dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je život izgubilo pet lica. Još jednom se apeluje na vozače da vožnju prilagode uslovima puta, poštuju ograničenja te da za volan ne sjedaju u slučaju konzumiranja alkohola.



  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.