Teslić

"Banja Vrućica": Gosti prezadovoljni uslovima i uslugom

  • 16.05.2019. 17:21

Teslićki zdravstveno turistički kompleks radi punim kapacitetom. Poplave nisu zahvatile "Banju Vrućicu". Gosti skoro i da nisu osjetili da je u Tesliću vanredno stanje. Imali su, na kratko, problem sa vodom. To je brzo riješeno. Kažu da uživaju u srcu prirode.

"Ovdje nije bilo nikakvih problema. Vode nije bilo ali smo bili snadbjeveni kupovnom vodom. Ništa nema, sve je ok. Ja sam ovdje 22 godine, dolazim svake godine. Nemam riječi sve je ok". 

"Ovdje se nije osjetilo izuzev što je bila nestašica vode jedno izvjesno vrijeme. Ostalo sve je bilo uredu. Super, super, baš je onako lijepo, mirno i tiho i opušteno, odlično".

"Ma super. Baš je u fulu sve, da je Bog mogao stvoriti ovakvu prirodu, i ovakvu lokaciju, zdravo, baš super", rekli su gosti "Banje Vrućice". 

Imali smo mnogo poziva gostiju, kažu u "Banji Vrućici". Svi oni nemaju razloga za brigu. Zdravstveno-turistički kompleks radi bez problema. Otkazivanja rezervacija nije bilo. 

"Svi smo svjedoci šta se dešavalo ovdje na području opštine Teslić. Banja Vrućica nalazi se na malo većoj nadmorskoj visini i mi nismo bili ugroženi što se tiče samih poplava od rijeke Usore", istakao je Goran Božić, izvršni direktor prodaje, plana i analize ZTC "Banja Vrućica". 

Svi putni pravci ka Tesliću su prohodni. Turisti neometano stižu u zdravstveno-turistički kompleks. Ne propuštaju priliku da boravak u "Banji Vrućici", u ovim kišni i hladnim danima, upotpune uz bogat sadržaj velnes centra.
 

Тагови: