Banjalučki aerodrom

Avio karte na tri destinacije do ponoći koštaju 10 evra

  • 23.08.2018. 20:00

Telefoni na banjalučkom aerodromu ne prestaju da zvone, otkako je Rajan er pokrenuo akciju prodaje karata po promotivnim cijenama. Iz Banjaluke do Stokholma, Brisela i Memingena za 10 evra.

Karte po ovoj cijeni možete kupiti još do ponoći. Letovi su od početka novembra, do 15-og decembra ove godine. 

"Na našoj web stranici postoji informacija o letovima, ali sva kupovima se radi preko web stranice Rajan er web. Ne možete preko naše stranice kupiti kartu, ali se možete informisati, dobiti sve informacije o njihovoj stranici i destinacijama, ali kupovinu karata morate obaviti preko web stranice Rajan er", Duško Kovačević, direktor "Aerodromi Republike Srpske". 

Građani su uglavnom pozitivno iznenađeni, ali mnogi i dalje ne znaju gdje i kako da rezervišu i kupe kartu. 

"Nisam čuo. Uglavnom do 12 sati večeras možeš kupiti kartu, da li ti je to interesantno? Pa jeste, jako. A gdje se to može kupiti"? 
 
"To sam vidjela danas na fejsbuku. A to je samo danas jel? Da, do 12 sati večeras. Vjerovatno bih, što da ne, ekstra je. Za mene je to odlično". 

"Nisam čula za tu opciju. Ali da imam vremena i da ne moram raditi odmah bih danas kupila kartu", istakli su građani. 

Osim kupovine preko interneta, sve avio karte mogu biti rezervisane i kupljene u turističkim agencijama koje se bave njihovom prodajom.

Da iskoristite ovu rijetku rasprodaju avio-karata i rezervišete svoj let ostalo vam je još malo vremena, svega nekoliko sati. Ugrabite povoljnu priliku i odletite na željenu destinaciju. 
  

Тагови: