ATV sa najmlađim zvijezdama filma "Dara iz Jasenovca"

  • 24.02.2021. 20:16

Skoro cijeli svijet danima bruji o Dari iz Jasenovca ali i o njenom bratu Budu. Lik ovoga dječaka svima se duboko urezao u sjećanje. No, Budo nije jedan dječak. To su trojke iz Herceg Novog.

"Ovo je Simon sa ovim kamenom a tamo pored su Jakov i Luka".

U stilu velikih filmskih zvjezda tri šarmantna Novljanina kameru i mikrofon su vješto izbjegli. Nismo zamjerili imaju svega tri godine a bacanje kamenja u more im je draže od popularnosti.

Ponosna majka Marija kaže da ovo nije očekivala. Sjeća se svakog detalja sa snimanja i priznaje da njoj nije bilo lako dok su to dječaci odradili ko od šale. Ipak Luka je najviše u filmu Simon i Jakov ponekada su ga mijenjali.

"Oni se prepoznaju. Luka kaže Luka ali uopšte nisu zainteresovani, mali su nisu oni još ni svjesni, ni onda šta su uradili a nisu ni sada svjesni. Što se tiče lokalnog stanovništa reaguju simpatično. Zaustave nas da pogledaju djecu, pitaju da se slikaju", istakla je Marija Šaranović, majka.

Dječaci su bili prijavljeni kasting agenciji, kada ih je vidio reditelj filma nije imao dileme. Šaranovići na prvi poged izgledaju potpuno isti, ipak nisu.

"Karakterno su skroz različiti, Luka je najkomunikativniji sa njim možete lagano da sarađujete ali sa Simonom i Jakovom ne oni su u svom svijetu, oni su jednojajčani blizanci njima treba više vremena da prihvate i upoznaju, poslije već može lagano ali ipak Luka je malo pitomiji da budem iskrena", naglasila je Marija Šaranović, majka.

Na tromjesečnom sinimanju Luka, Simon i Jakov bili su glavna atrakcija, svi su ih zavoljeli, a sestra Dara ponajaviše zato im već sutra Biljana Čekić dolazi u goste. Ni o daljoj filmskoj karijeri Šaranovići ne žele, kažu javiće se dok porastu.
 
 

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.