Za šest mjeseci gotovo 11 miliona klikova

ATV portal izbor sve većeg broja čitalaca

  • 02.02.2019. 10:00

ATV portal posljednih mjeseci bilježi povećanu čitanost. Za šest mjeseci zabilježeno je gotovo 11 miliona klikova. Dnevno je broj pregledanih stranica povećan za čak 60 odsto, a svakodnevno je sve više čitalaca koji kao svoj izvor informacija prepoznaju upravo ATV portal.

U proteklih 6 mjeseci Informativni program ATV-a razvio je jedinstvenu, permanentnu i koordinisanu produkciju sadržaja na internet portalu www.atvbl.com, što su prepoznali i čitaoci.

Redizajnirani ATV portal, koji je pokrenut sredinom prošle godine, je i novim sadržajem privukao čitaoce. Rubrike Republika Srpska i Banjaluka su u potpunosti odgovorile zahtjevima čitalaca, jer su upravo vijesti iz tih rubrika najčitanije. Brojni pratioci portala prepoznali su i vrijednost autorskih vijesti, a svakodnevno su dostupne i informacije, fotografije i video materijali koje bilježe novinari širom Republike Srpske, ali i u inostranstvu.

Brojni čitaoci prepoznali su i namjeru ATV portala da u što bržem vremenu informiše javnost o bitnim događajima čiji je direktan prenos našao svoje mjesto. Veliki broj događaja uživo je emitovan, a javnost je u realnom vremenu imala informaciju o aktuelnim, dnevnim dešavanjima. Prenosi uživo i dalje će biti dio obaveznog sadržaja ATV portala.

Najviše pratilaca ATV portal ima u Banjaluci, Brčkom, Prijedoru i Sarajevu. Ne zaostaje ni region pa su brojni stalni čitaoci iz Beograda, Zagreba, ali i Beča i Pariza. Zanimljivo je da su, govoreći o čitaocima, iz inostranstva, brojni oni iz Njemačke, Amerike, Austrije.

Raduje i činjenica da je 60 odsto publike ATV portala mlađe od 35 godina, što dokazuje da objavljeni sadržaj nije zainteresovao samo vjerne pratioce političkih dešavanja, već i one mlađe koji na našem portalu pronalaze zanimljive sadržaje.

U eri mobilnih telefona i za očekivati je da najveći broj posjetilaca sadržaj ATV portala prati preko mobilnih telefona, odakle i dolazi oko rekordnih 70 odsto ukupne posjete.

Brojni pratioci su na Fejsbuku, Instagramu, Tviteru gdje se plasiraju sadržaji sa ATV portala, ali i sve ono što dio programa Alternativne televizije.

Svoje mjesto odavno je zauzeo youtube kanal Alternativne televizije, a tv sadržaj koji je emitovan u programu dostupan je svim čitaocima.

Web portal atvbl.com se u vrlo kratkom periodu visoko pozicionirao kao jedan od najčitanijih, a naša misija je da nastavimo tim putem i da našim čitaocima obezbijedimo što bržu i kvalitetniju informaciju. I u narednom periodu posebnu pažnju usmjerićemo na razvoj internet novinarstva i truditi se da atvbl.com, uz mnoge novine i zanimljive sadržaje, bude izbor većine čitalaca.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм