Sigurni na putu

Akcija "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2018."

  • 09.11.2018. 09:47

NESTRO Grupacija i ove godine aktivno učestvuje u akciji "Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2018." koju organizuje AMS RS.  Akcija traje od 12.11. do 30.11.2018. godine, a obuhvata 25 opština u Republici Srpskoj. 

Kao društveno odgovorna kompanija NESTRO svojim učešćem aktivno podržava preventivnu kampanju koja za cilj ima povećanje tehničke ispravnosti motornih vozila kako bi se uticalo na povećanje stepena bezbjednosti u saobraćaju u Srpskoj i time smanjio broj saobraćajnih nezgoda koje nastaju zbog neadekvatne pripreme vozila za zimske uslove.

Predstavnici OPTIMA Grupe provjeravaće, mjernim instrumentima, kvalitet rashladnih tečnosti u automobilima i savjetodavno pojasniti značaj upotrebe kvalitetne rashladne tečnosti za konkretno vozilo. Za vozače koji budu učestvovali u akciji NESTRO Grupacija pripremila je strugaljke za led, a tim OPTIME dosipaće i tečnost za pranje vjetrobranskog stakla, zimski Mosol.

Vozačima, NESTRO na svojim benzinskim stanicama nudi i najbolju ponudu za kupovinu zimskih guma poznatih brendova SAVA i DUNLOP, po akcijskim cijenama. Akcija traje do kraja godine.

Pogledajte lokacije!