Direktor Škoro poželio zaposlenim sreću i uspjeh u radu

2018. uspješna godina za Alternativnu televiziju

  • 17.01.2019. 15:12

Početak 2019. godine za Alternativnu televiziju Banjaluka znači i nastavak onoga što je vrlo uspješno radila tokom prošle godine, i vrijeme za ostvarivanje planova za ovu godinu.

Tim povodom,u velikom holu zgrade ATV-a, direktor televizije, Vedran Škoro poželio je svim zaposlenim kolegama sreću i uspjeh u svemu što budu radili tokom 2019.godine. Ne samo zato što već u narednim danima treba da timski i pojedinačno po sektorima odgovore na zahtjeve nove programske šeme, nego i zato što su tokom 2018. godine uspješno obavljali veoma izazovne zadatke.

Direktor je podsjetio tek na neke: izborna godina u kojoj je trebalo odgovoriti na jedan od najtežih i najsloženijih medijskih zadataka – od izvještavanja u predizbornoj kampanji do izbornih hronika i studijskih debata u kojima su se predstavljali kandidati političkih subjekata.

Nimalo manji izazov u prošloj godini nije bio ni kompletan ribrending televizije, novi vizuelni identitet u novim, savremeno opremljenim studijskim prostorima, nova platforma portala www.atvbl.com a posebno je bilo teško u takvim okolnostima kuću finansijski i poslovno konsolidovati i stabilizovati.

Zbog toga ne treba nimalo sumnjati da će Alternativna televizija Banjaluka i u 2019.godini uspješno nastaviti da radi sve ono što je i u prošloj godini radila uz puno razumijevanje i veliki entuzijazam (većinskog) vlasnika i menadžmenta,ali i svih zaposlenih radnika.

Na kraju, ali nimalo manje važno,kako je to zaključio i direktor ATV-a, Vedran Škoro, nazdravljajući zaposlenima u ATV-u, nastojanje Alternativne televizije da bude uvijek prva u mnogim segmentima svoga rada, prepoznaju i brojni marketinški klijenti koji se uvijek najadekvatnije mogu oglašavati u programu i gledaoci koji u 2019.g. mogu sigurno očekivati brojna nova i prijatna iznenađenja na jednom od svojih omiljenih tv kanala – Alternativnoj televiziji Banjaluka.

Тагови: