Nikola Špirić

Zvižduci sa tribina stadiona u Sarajevu posljednje upozorenje za očuvanje zajedničkog života

12:44, 11.02.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da su zvižduci sa tribina stadiona "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu tokom svečane ceremonije otvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala - EJOF 2019. posljednje upozorenje za očuvanje mogućnosti zajedničkog života u BiH.

Špirić je naglasio da je Milorad Dodik svojim dolaskom i odmjerenim govorom na otvaranju pokazao da vodi ozbiljnu i odgovornu politiku u čijem fokusu su mladi ljudi, budućnost i bolji život. 

"Tužno je bilo slušati zvižduke na pomen Republike Srpske koja je izdvojila više od 50 miliona KM da bi se ova sportska manifestacija održala u Sarajevu i Istočnom Sarajevu", ocijenio je Špirić. 

Oni koji su zatrovali javni prostor u Sarajevu, istakao je Špirić, dobili su sinoć lekciju da sport i mladost moraju imati prioritet i zato su riječi koje je uputio predsjedavajući Predsjedništva BiH zvižduk pretvorile u aplauz i podršku zdravog tkiva ovog društva. 

"Bilo bi lijepo da stranke sa sjedištem u Sarajevu shvate bar jednom svoju grešku i upute bar jedno izvinjenje za ono što su svojom autističnom politikom ugrozili i narušili", rekao je Špirić.