Draško Aćimović

Zvizdiću nije mjesto na sastanku u Briselu nego Dodik

  • 19.12.2018. 14:16

Bivši ambasador BiH u Briselu Draško Aćimović izjavio je Srni da nije logično da danas u Brisel kao predstavnik BiH ide predsjedavajući Savjeta ministara Denis Zvizdić, koji je izabran u parlament BiH, nego je na tom sastanku trebalo da prisustvuje predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

"Nije logično da /Zvizdić ide/ na sastanak na koji su pozvani predsjednici država regiona Aleksandar Vučić, Milo Đukanović i drugi. Na tom sastanku treba da prisustvuje predsjedavajući Predsjedništva BiH", istakao je Aćimović. 

On je rekao da je svojom posjetom zamjenik američkog državnog sekretara DŽon Saliven dao podršku radu Predsjedništva BiH i podržao evropski put BiH. 

Aćimović je podsjetio da je Predsjedništvo BiH potpisalo zajedničku usaglašenu izjavu o evropskom putu, istakavši da je i zbog toga ispravno bilo da sastanku u Briselu prisustvuje predsjedavajući Predsjedništva BiH. 

Zvizdić je 6. decembra na konstitutivnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH izabran za člana Kolegijuma ovog doma i trenutno je zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma, a danas u Briselu prisustvuje sastanku zvaničnika Balkana u svojstvu predsjedavajućeg Savjeta ministara.

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.