Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH

Vulić: Crnadak je primjer kakav čovjek i ozbiljan političar ne treba da bude

  • 26.06.2021. 18:34

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da se od čovjeka i profesionalca kakav je Zoran Tegeltija može i ima šta naučiti, za razliku od Igora Crnatka koji je školski primjer kakav čovjek i ozbiljan političar ne treba da bude.

"Igor Crnadak je političar koji mandat zasniva na principu - uzmi sve što ti mandat pruža, obiđi cijeli svijet na račun građana i na prvom mjestu lični i interes pojedinca. NJemu nije bitna ni Republika Srpska i srpski narod, nije mu bitna ni nacionalna struktura zaposlenih u zajedničkim institucijama što smo imali primjer da vidimo za vrijeme njegovog ministrovanja u Ministarstvu inostranih poslova", istakla je Vulićeva.

Reagujući na Crnatkove optužbe na račun predsjedavajućeg Savjeta ministara, Vulićeva je rekla da se većina kadra PDP-a vodi izrekom - više puta izgovorena laž postaje istina, što povrđuje i današnja izjava Crnatka.

"Zoran Tegeltija, niti bilo ko iz SNSD ne štiti bilo čije kumove. SNSD štiti interese srpskog naroda, za razliku od PDP-a koji na krilima 'kumovske' veze pokušava UIO iz Banjaluke preseliti na Marin dvor", rekla je Vulićeva.

Ona je naglasila da su jadne i žalosne Crnatkove izjave o bilo čemu, jer će on ostati upamćen po nezakonitom zapošljavanju njemu bliskih ljudi i po tome što je od jedne izuzetno značajne institucije kao što je MIP, a posebno "svog" kabineta napravio "firmu u kojoj dominiraju članovi PDP-a".

"Osim po pretvaranju MIP-a u ispostavu PDP-a, Crnatka ćemo svi pamtati kao jedinog političara iz Republike Srpske koji je svijet obišao letovima u biznis klasi a sve na račun građana BiH o kojima 'prepošteni' Crnadak tobože brine", istakla je Vulićeva.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина