Mostar

Uprkos mjerama protiv korone: Ugostiteljski objekti mahom rezervisani za proslavu Dana žena

  • 08.03.2021. 22:14

Mostarske ulice danas su ispunjene cvijećem, a resorni i noćni klubovi sa programom za proslavu Dana žena rezervacije su odavno rasprodali, te se za slavlje u gradu na Neretvi večeras traži mjesto više, uprkos epidemiološkim mjerama.

Kako za Klix kažu iz pojedinih ugostiteljskih objekata zbog novih epidemioloških mjera su u zadnji trenutak morali mijenjati program i prilagoditi, tako da nema muzike uživo, ali zbog toga kako navode niko nije otkazao rezervaciju.

"Svi ugostiteljski objekti u Mostaru su otkazali muziku uživo", rekla je radnica jednog ugostiteljskog objekta poznatog po gostovanjima estradnih zvijezda iz Srbije i Hrvatske već duže vremena.

Kako tvrdi gosti koji su planirali 8. mart kod njih provesti, su bez obzira na to svoje rezervacije potvrdili, tako da nemaju ni jedno slobodno mjesto za večeras.

Slični odgovori su bili i iz ostalih ugostiteljskih objekata i noćnih klubova iz kojih navode da uprkos svemu, dobre muzike i zabave neće nedostajati.

"Uz DJ-a smo organizovali tombolu i još neke programe iznenađenja", rekao je jedan od zaposlenih u noćnom klubu u Mostaru.

Podsjetimo da estradne zvijezde iz Srbije i Hrvatske duže vremena pune hercegovačke noćne kubove. Tako je među brojnim muzičarima prošlog vikenda gostovala Tanja Savić iz Srbije, a večerašnji nastup miljenika ženskog roda Petra Graše iz Hrvatske je otkazan.

Portparol MUP HNK Ljudevit Mari kaže za Klix da će policija večeras u Mostaru kao i na čitavom području HNK raditi na kontrolisanju poštovanja epidemioloških mjera.

"Policija će raditi po uputstvima Štaba civilne zaštite Federacije BiH svaki dan jednako", poručio je Marić.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.