Ulagati u privredu kako bi se sačuvala radna mjesta

  • 04.12.2020. 11:55

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija danas je u razgovoru sa potpredsjednikom Evropske investicione banke /EIB/ LJiljanom Pavlovom istakao važnost ulaganja u privredu kako bi se sačuvala postojeća i omogućilo otvaranje novih radnih mjesta.

Tegeltija je ukazao na potrebu nastavka realizacije infrastrukturnih projekata koji su od značaja za bolju povezanost BiH sa ostatkom regiona i Evrope u cijelosti.

Na sastanku putem video-linka razgovarano je o projektima čija je realizacija u toku, te o strateškim prioritetima BiH i budućim aktivnostima ove finansijske organizacije kada je riječ o podršci implementaciji projekata u okviru novog Investicionog okvira EU za zapadni Balkan, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Sagovornici su zajednički naglasili značaj dosadašnjih ulaganja u zdravstveni sektor u BiH koje se pokazalo kao opravdano i potrebno u uslovima pandemije, ističe se u saopštenju.

Tegeltija je zahvalio predstavnicima EIB-a za dosadašnju saradnju, te izrazio očekivanje da će zajedničke aktivnosti biti nastavljene i u budućnosti. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.