Predsjedavajući Savjeta ministara

Tegeltija za ATV: Nešić neće glasati za SM ako kandidat DNS-a bude Aćimović

  • 16.12.2019. 16:10

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija rekao je za Alternativnu televiziju da je jutros dobio dva pisma iz DNS-a u vezi sa njihovim kandidatom za ministra za ljudska prava i izbjeglice.

"Moja lična očekivanja su bila da ću u toku današnjeg dana doći do jednog imena, međutim već u jutarnjm časovima stiglo je pismo od gospodina Pavića da DNS ostaje kod kandidata Draška Aćimovića i da ne treba da se obazirem na priču nekoliko članova DNS-a. Nekoliko sati poslije toga stiglo je i pismo od poslanika Nešića u kojem on konstatuje da i dalje ostaje kod prijedloga gospodina Božovića, i to je takođe njegovo pravo i mogućnost. Međutim, ono što mene zabrinjava jeste drugi dio tog pisma koje je uputio gospodin Nešić u kojem je eksplicitno naveo da u slučaj da kandidat za minsita bude gospodin Aćimović, da on neće glasati za izbor novog Savjeta ministara", istakao je Zoran Tegeltija, predsjedavajući Savjeta ministara, za politički magazin "Dosije" koji je na programu Alternativne televizije večeras od 21 čas.

Tegeltija će konačnu odluku u vezi sa ministrom za ljudska prava i izbjeglice donijeti sutra ujutru.

 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)