Tegeltija: Podrška infrastrukturnim projektima iz oblasti vodosnabdijevanja

  • 16.07.2020. 14:36

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija razgovarao je danas sa međunarodnim predstavnicima o mogućnostima nastavka podrške infrastrukturnim projektima iz oblasti vodosnabdijevanja za koju je iskazana velika zainteresovanost lokalnih zajednica u BiH.

Na sastanku sa direktorom Svjetske banke u BiH Emanuelom Salinasom, šefom Delegacije EU Johanom Satlerom, rezidentnim predstavnikom Razvojnog programa Ujedinjenih nacija /UNDP/ u BiH Stelijanom Nederom, te ambasadorima Švajcarske Andreom Rauber Sakser i Švedske Johanom Stromkvist, predsjedavajući Tegeltija je izrazio spremnost Savjeta ministara za saradnju i podršku aktivnostima, koje, kako je istakao, pridonose unapređenju životnog standarda svih građana.

Sagovornici su ukazali na značaj ulaganja u vodoprivredne infrastrukturne projekte, kako bi se građanima, posebno u situacijama poput pandemije virusa korona, obezbijedili nesmetano i kontinuirano vodosnabdijevanje i sanitacija.

Predsjedavajući Tegeltija je upoznao sagovornike sa potrebom što hitnije realizacije mjera neophodnih za saniranje posljedica izazvanih epidemijom virusa korona, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Na sastanku su učestvovali i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, ministar inostranih poslova Bisera Turković i zamjenik ministra finansija i trezora u Savjetu ministara Hazim Rančić. 
 

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм