Predsjednik Srpskog sabora "Zavetnici"

Stamenkovski: "Crna lista" očajnički potez Mektića

  • 09.11.2018. 13:57

Predsjednik Srpskog sabora "Zavetnici" Stefan Stamenkovski ocijenio je da je pripremanje liste nepoželjnih osoba iz Srbije kojima bi trebalo da bude zabranjen ulazak u BiH "potez očajnika ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Dragana Mektića".

"Potez gospodina Mektića je potez očajnika. Ovo što oni pokušavaju su njihovi poslednji trzaji", rekao je Stamenkovski za Srnu komentarišući vijest koju su objavile beogradske "Večernje novosti" da ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić priprema zvaničnu listu nepoželjnih osoba iz Srbije, kojima će biti zabranjen ulaz u BiH. 

Stamenkovski je ocijenio da je glavni razlog za ovaj potez taj što on i ostali na listi govore istinu o pokušajima urušavanja Republike Srpske i njenih institucija. 

"Glavni razlog je taj što ostali navedeni i ja govorimo istinu o djelovanju i gospodina Mektića i njegovih saradnika iz takozvane opozicije, ali i dijela međunarodne zajednice, prije svega, američkog i britanskog ambasadora u Sarajevu koji se na svaki način trude da uruše Republiku Srpsku i njene institucije i na prvom mjestu predsjednika /Milorada/ Dodika", zaključio je Stamenkovski. 

"Večernje novosti" objavile su danas da ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić priprema zvaničnu listu nepoželjnih osoba iz Srbije, kojima će biti zabranjen ulaz u BiH, te da bi se na njemu, osim Stamenkovskog, mogli naći i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, glavni urednik televizije "Hepi" Milomir Marić i lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj. 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.