Okupljanje Mladih socijaldemokrata

Špirić: Ovo je motor ekonomskog, političkog i biološkog razvoja

  • 05.09.2018. 21:47

Potpredsjenik SNSD-a Nikola Špirić kaže da je skup Mladih socijaldemokarata u Drvaru motor ekonomskog, političkog i biloškog razvoja i opstanka.

"Ovo je najveći skup mladih na ovim prostorima poslije Dejtonskog sporazuma i ovo je skup kojeg se, siguran sam, ne bi postidio nijedan grad u Republici Srpskoj, pa ni u Srbiji", naglasio je Špirić na druženju Mladih socijaldemokrata iz Livanjskog i Unsko-sanskog kantona. 

Predsjednik mladih socijaldemokrata iz Drvara Dejan Grahovac rekao je Srni da se okupilo oko 250 mladih aktivista i da su, osim Špirića, skupu prisustvovali potpredsjednik Doma naroda Parlamenta Federacije BiH Drago Puzigaća, načelnik opštine Glamoč Nebojša Radivojša, načelnik opštine Drvar i izvršni sekretar SNSD-a za FBiH Goran Broćeta i predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić. 

"Slobodno možemo reći da smo uspjeli u svojoj zamisli da skupimo ovoliko mladih na jednom mjestu. Zahvalnost dugujemo predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, koji nam je i pomogao finansijski da realizujemo ideju", rekao je Grahovac. 

On je dodao da u posljednjih 10 godina nije bilo ovako velikog skupa i da su se pozivu odazvali mladi iz Glamoča, Bosanskog Petrovca, Bosanskog Grahova, Kupresa i Livna. "Pokazali smo jaku sliku da mladi ovdje imaju budućnost i žele da ostanu na ovim prostorima", rekao je Grahovac. 

Šulić je izjavio da ovaj skup mladih danas u Drvaru pokazuje da SNSD ima organizaciju i snagu. "Isti ciljevi su nam danas i u Republici Srpskoj i u FBiH, a to je bolji život", istakao je Šulić. 

Broćeta je rekao da ovim skupom mladi pokazuju da žele da kreiraju život na ovim prostorima u današnjim teškim uslovima. "Ovo je veličanstven skup koji se nije desio unazad 10 godina", istakao je Broćeta.

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм