Sastanak lidera HDZ-a i SDA

SNSD nezaobilazan partner u formiranju vlasti

  • 13.02.2019. 17:11

Lideri HDZ-a BiH Dragan Čović i SDA Bakir Izetbegović saglasili su se danas da bi Dom naroda Federacije BiH /FBiH/ mogao biti formiran polovinom naredne sedmice, dok bi koalicije na nivou BiH mogle biti definisane prvom polovinom marta, kao i da je SNSD nezaobilazan partner u formiranju vlasti na nivou BiH.

Izetbegović je, nakon sastanka delegacija SDA i HDZ-a BiH u Sarajevu, u izjavi novinarima ocijenio da će koalicije biti definisane u prvoj polovini marta. 

"Bilo je riječi i o prioritetima, a to su evroatlantski put, NATO put, razvoj privrede, brzo kreiranje radnih mjesta, infrastruktura, zaustavljanje odliva mladih", rekao je Izetbegović. 

Čović je naglasio da je saradnja HDZ-a i SDA bitna za napredak i očuvanje BiH i da na tome trebaju zajednički raditi. 

On je dodao da je razgovarao i sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom i da smatra kako je ova stranka nezaobilazan partner u formiranju vlasti.

Foto: Klix.ba

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.