Sa njemačkog broja

SIPA otkrila osobu koja je prijetila Miloradu Dodiku

  • 29.11.2018. 20:24

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) utvrdili su identitet lica koje je u ponedjeljak, 26. novembra, uputilo prijetnje predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i članovima njegovog kabineta, o čemu je Tužilaštvu BiH dostavljen odgovarajući izvještaj, saopšteno je danas iz ove policijske agencije.

U saopštenju se navodi da su policijski službenici Sipe odmah nakon zaprimanja prijave preduzeli potrebne mjere i radnje da bi utvrdili identitet lica koje je uputilo prijetnje. 

Sa njemačkog broja je na telefon u kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH 26. novembra upućen poziv tokom kojeg je lice počelo da vrijeđa Dodika i njegove saradnike govoreći "da će ih sve zapaliti". 

U kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH rekli su da su prijetnje upućene zbog postavljanja zastave Republike Srpske u kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva. 

Prijetnje su prijavljene generalnom sekretaru Predsjedništva BiH Zoranu Đeriću, koji je o tome obavijestio Sipu. 

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)