Sarajevo

Savjet ministara o Nacrtu budžeta institucija BiH

  • 18.02.2021. 08:01

Savjet ministara danas bi trebalo da razmatra Nacrt zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2021. godinu čiji je predlagač Ministarstvo finansija i trezora.

Nacrt budžeta razmatran je i na prošloj sjednici, ali je izjašnjavanje o ovom važnom dokumentu odgođeno zbog dodatnih konsultacija.

Ministri bi danas trebalo da raspravljaju i o prijedlogu odluke o visini osnovice za obračun plate zaposlenih u institucijama BiH za 2021. godinu na prijedlog Ministarstva finansija i trezora.

Agencija za javne nabavke predložila je Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama o kome će se odrediti Savjet ministara.

Na prijedlog Ministarstva finansija i trezora na sjednici Savjeta ministara trebalo bi da se raspravlja i o nekoliko finansijskih sporazuma i ugovora, a planirano je da se razmatra i prijedlog odluke o izmjenama Odluke o utvrđivanju carinske tarife za 2021. godinu čiji je predlagač Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa.

Ministarstvo pravde u Savjetu ministara za narednu sjednicu pripremilo je prijedlog odluke o formiranju Nadzornog tijela za praćenje sprovođenja Revidirane strategije za rad na predmetima ratnih zločina na nivou BiH.

Savjet ministara trebalo bi da razmatra i prijedlog odluke o izmjeni odluke o osnivanju Komiteta za upravljanje vazdušnim prostorom BiH čiji je predlagač Ministarstvo komunikacija i transporta.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)