Pres konferencija uživo na ATV-u

Sastanak Dodika, Čovića i Izetbegovića: Dogovor o formiranju vlasti

  • 06.03.2019. 08:22

Lider SNSD-a Milorad Dodik, HDZ-a Dragan Čović i SDA Bakir Izetbegović danas će u Sarajevu razgovarati o formiranju vlasti na nivou BiH.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je juče u Banjaluci da će sastanak biti održan. 

On je rekao da EU očekuje što hitnije fomiranje vlasti u BiH bez ikakvih uslovljavanja, pa i godišnjim nacionalnim planom, te poručio da SNSD, na čijem je čelu, neće žrtvovati princip vojne neutralnosti ni zbog kakvog dogovora o formiranju Savjeta ministara. 

Predsjednik HDZ-a Dragan Čović izjavio je ranije da će danas biti održan sastanak HDZ-a, SDA i SNSD-a u vezi sa formiranjem Savjeta ministara. 

Čović je naveo da će na sastanku, čiji će domaćin biti Dodik, prisustvovati možda i lideri još nekih stranaka koje bi se mogle naći u vlasti na nivou BiH. 

"Ja sam dosta optimističan, ali treba sačekati srijedu i vidjeti kako će ti razgovori završiti. Vjerujem da bi u ovom mjesecu trebalo da imamo Savjet ministara", izjavio je Čović novinarima nakon konstitutivne sjednice HNS-a, čiji je predsjednik.

Početak sastanka zakazan je za 12.30 časova, a nakon sastanka održaće se konferencija za medije. Direktan prenos konferencije možete da pratite na programu Alternativne televizije i ATV portalu.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана