Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH

Reljić: U Dodikov kabinet tek jutros stigao dokument o ANP

  • 14.08.2019. 11:57

Dnevni red redovne sjednice Predsjedništva BiH, zakazane za utorak, 20. avgust, biće poznat nakon konsultacija članova Predsjedništva koje će biti održane prije samog zasjedanja, rekao je danas savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika za ustavno-prava pitanja Dragoljub Reljić.

Navodeći da tačke dnevnog reda redovne sjednice Predsjedništva BiH i njihov raspored predlaže aktuelni predsjedavajući, u ovom slučaju Željko Komšić, Reljić je rekao da je Godišnji nacionalni program /ANP/ posljednja tačka predloženog dnevnog reda. 

Reljić je rekao novinarima da je u kabinet srpskog člana Predsjedništva BiH i Sekretarijata ove institucije jutros stigao dokument ANP na kojem stoji datum avgust 2018. godine i na kojem ne piše ko ga je poslao. 

Prema njegovim riječima, u utorak će biti održana i vanredna sjednica Predsjedništva BiH sazvana na zahtjev Dodika.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина